Merkez İlkokulu

Vizyon: Okulumuzu, sürekli gelişim ve değişim felsefesinden hareketle, yenilikleri destekleyen, millî ve manevi değerleri özümsemiş, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, sürekli büyüyen ve düşünen, başarıyı amaç edinmiş, her anlamda sağlıklı bireyler yetiştiren bir kurum yapmak.

Misyon: Merkez İlkokulu ve Ortaokulu olarak misyonumuz; ana sınıfından 8. sınıfa kadar tüm farklılıklarıyla öğrencilerimizi modern teknoloji ile bilgiye ulaştıran ve bilgilerini davranışa dönüştürebilen, üretken, kararlı, toplumla uyum içerisinde, millî ve manevî değerlere ve Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, hedef koyabilen ve bu hedeflere ulaşabilecek düzeyde başarılı, kendine güvenen, demokratik ve çağdaş bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:50/ 15:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1.2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı itibarı ile okulumuzda "Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu" okul projeleri yürütülmekte olup okulumuz Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır. 2.MEB ve TSE işbirliğinde hazırlanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Klavuzu"na uygunluğu yapılan incelemeler ve değerlendirmeler sonucunda okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" almıştır.

WEB - https://koprubasimerkez.meb.k12.tr

Adres - Gündoğan Mah.No41 P.K. 61630 Köprübaşı/Trabzon